مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

Güneşli Kuru Kayısı Ticsi için Market

آنچه در این مقاله می خوانید...

Kuru kayısı tikleri nasıl üretilirSipariş kuru kayısı güneşli

Kuru kayısı pazarında, tedarikçiler daha iyi satış süreci ile müşterilerine kolay alımlar yapmak ve 7/24 destek ile başvuranların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz.
Açıkçası, çoğu müşteri de en düşük maliyetle en iyi ürünü satın alabilirsiniz, böylece en iyi hizmeti sağlayan merkezlerden ihtiyaç duydukları ürünleri talep. Bugün, Qaisi Internet pazarı müşterilerinin yüksek karşılama nedeniyle popüler hale gelmiştir ve neyse ki çok gelişen olmuştur.

Güneşli Kuru Kayısı Ticsi için Market

Kuru kayısı tikleri nasıl üretilir

Kuru kayısı tikleri nasıl üretilir Qaisi üretim süreci, insanların onları kurutup kayısı meyvesini saklamak ve tüm yıl boyunca tüketmek için tiklere dönüştürdüğü çok uzak zamanlara geri döner.
Geçmişte, ticsi üretim yöntemi oldukça geleneksel ve meyve toplanıp sonra doğrudan güneş ışığı ile kurutulmuş ve tikler dönüştürülmüş sonra özel bir tepsiye yerleştirilir.
Günümüzde, qaisi üretimi için çeşitli yöntemler vardır ve geleneksel yönteme ek olarak güneş ışığı altında kurutma, üretim hızını artırmak ve pazar gününün ihtiyaçlarını karşılamak için birçok gelişmiş kurutma makineleri kullanılmaktadır.
Genel olarak kayısı tiklerinin üretim yöntemi aşağıdaki birkaç adımda yapılır:

  1. Meyveler seçildikten sonra fabrikaya götürülür.
  2. Tüm meyve eklemeler onlardan ayrılır.
  3. Makine tarafından yıkanır.
  4. Kükürt ve keskinleştirme gibi malzemelerin eklenmesinden sonra özel tepsilerde düzenlenir ve makineye girilir.
  5. Çok hafif, düzgün ve dolaylı ısı ile kurutulur.

Tik üretme işlemi güneşli bir şekilde fabrika yöntemine benzer ve üreticileri kurulamak için keskinlik ve kükürt kullanabilirsiniz. Daha sonra, makinenin dolaylı ısısı altında kurutmak yerine, kayısıdan güneş ışığı altında düzenlenmiş tepsileri tamamen doğal olarak kurutarak yerlebir ederler.

Sipariş kuru kayısı güneşli

Sipariş kuru kayısı güneşli Kuru kayısısiparişi online olarak mümkündür. İnternet satışları tüm vatandaşlar için alımları kolaylaştırmak için tasarlanmıştır ve hızlı servis ve kısa sürede en çeşitli ürünleri sağlamak uzaktan satın almak için en iyi yoldur.
Taze ve organik kuru kayısı dağıtımı ve internet siparişlerini kabul etmek, değerli müşterilerimizin ürünlerin en son tarihlerini en uygun fiyata ve tamamen doğrudan üreticiden satın almalarına olanak tanır.
Başvuru sahipleri siteyi ziyaret ederek siparişlerini kolayca ve herhangi bir kısıtlama olmaksızın kaydedebilir ve düşük enerji tüketimi ile ilgili faydalı bir anlaşma yapabilir.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید