مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

Kaşmar'dan Irak'a kuru üzüm ihracatı

آنچه در این مقاله می خوانید...

Sağlık için kuru kuru üzüm faydalarıKashmar Kuru Üzüm Satın Al

Kaşmar kuru üzüm bu ürünün diğer çeşitleri ile karşılaştırıldığında boyutu ve görünümü açısından ayrıcalıklı bir dereceye sahip. Bu özellik, bu ürünün komşu ülkelere ihracatını artırmıştır. Irak'a Kuru Üzüm İhracatı için hangi kriterler kullanılabilir? Bu alanda özel bilgi için bizimle birlikte alın.Kaşmar'dan Irak'a kuru üzüm ihracatı

Sağlık için kuru kuru üzüm faydaları

Sağlık için kuru kuru üzüm faydaları Kuru üzüm, ülkenin farklı bölgelerinde ve özellikle Kaşmar şehrinde ki büyük üretimi nedeniyle tüm yıl içinde hazırlanması kolay kurutulmuş meyve türüdür. Bu ürünün organik ve taze tip tüketimi yaş kısıtlaması olmayan insanlar için benzersiz yararları ve özellikleri vardır.
Bu ürün yağ ve sodyum çok az miktarda vardır, kilolu insanlar ve kardiyovasküler rahatsızlık için kilo kontrolü ve hastalıkları ilerleyen değil en iyi seçeneklerden biridir. Kurutulmuş kuru üzüm kadın hormonları ve östrojen kaynağıdır, artan libido ve doğurganlık olasılığına yol açabilir.
Kuru üzüm lif kanser hücrelerinin büyümesini önler, özellikle mide ve bağırsak kanserleri.
Kurutulmuş kuru üzüm kırmızı et için iyi bir alternatif olabilir, özellikle çocuklarda. Çünkü büyük miktarda protein ve D vitamini içerir. Eğer kalsiyum eksikliği ve saç dökülmesi ile ilişkili iseniz, kahvaltı veya oruç günlük yaklaşık 10 taze kuru üzüm alabilir.
Dört hafta boyunca kuru üzüm sürekli tüketimi kan kolesterol düşürücü ve kan basıncı ve kardiyovasküler hastalığı önlemede etkili olabilir. Bu orta yaş kan şekeri riskini azaltmak için endüstriyel şekerler çeşitli bu ürünü değiştirmek için tavsiye edilir.

Kashmar Kuru Üzüm Satın Al

Kashmar Kuru Üzüm Satın Al Kaşmar'da yaklaşık 4.000 hektar üzüm bağı var, her yıl hasat edilen üzümlerin %25'i taze tüketim için ülke çapında pazara gidiyor. Bu arada, hasat edilen ürünlerin %75'i paketlenmiş ve kuru üzüm üretimi için üretilmektedir.
Bu da Irak, Suriye, Afganistan gibi komşu ülkelere Kaşmar kuru kuru üzüm tedarikini arttırır. Neden. Bu ürünün ihracatında aktifseniz, doğrudan satın alma ve rekabetçi pazarda başarı için aşağıdakileri göz önünde bulundurun:

  • Saygın bir tedarikçiden doğrudan birinci sınıf kuru üzüm hazırlama ve sipariş etme
  • Hedef ülkenin profesyonel pazarlamave pazar ihtiyaçlarına aşinalık
  • Kurutulmuş meyvelerin ihracat yasa ve yönetmeliklerine aşinalık
  • Her türlü ihracat kuru üzümünün standart ambalajını sipariş edin

Bu merkezde, tüm distribütörler kuru üzüm satın alma ve standart ambalaj ve rekabetçi fiyat şeklinde bu ürünleri tedarik alanında ihracat şirketleri ile işbirliği yapmaya hazırız. Doğrudan ve aracılar olmadan toptan alım ve satım koşulları hakkında bilgi almak için, bu merkezin danışmanları ile irtibata geçebilirsiniz.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید