مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

Tebriz Erik Buhara Tew Büyük Dağılımı

آنچه در این مقاله می خوانید...

Erik Buhara'nın Kalp Sağlığı na FaydalarıTebriz Erik Buhara Tew İhracatçısı

Taze buhar erik kurutulmuş meyve çeşitlidir. Bu ürün yeşil domates veya erik kurutma sonucudur. Tek başına kullanılabilir olmanın yanı sıra, bu ürün aynı zamanda yemek pişirme kullanılır. Harika tadı ek olarak, bu kurutulmuş meyve birçok faydası vardır. Tebriz Erik Buhara, Tebriz'de üretimden sonra diğer şehirlerde de dağıtılan bu alanda kaliteli ürünlerden biridir. Tebriz Erik Buhara Tew Büyük Dağılımı

Erik Buhara'nın Kalp Sağlığı na Faydaları

Erik Buhara'nın Kalp Sağlığı na Faydaları Erik buhara birçok faydası vardır, Bu biz yüksek potasyum, niasin, hidroksifenillysatin, A vitamini, C vitamini ve B6 vitamini başvurabilirsiniz içinde etkili ve besleyici maddelerin varlığı nedeniyle.Buhar erik polifenolik antioksidanların yüksek düzeyde nedeniyle kalp hastalığı riskini azaltır. Erik buhara bu antioksidanların miktarı yaklaşık iki katı nectara ve şeftali olduğunu.Yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol ün altında yatan iki hastalığa sahip olmak kalp hastalığına yol açtığından, erik buhara tüketimi kan basıncını ve kolesterolü kontrol eder ve böylece kalp sağlığına yol açar.Yapılan çalışmalara göre, bu kurutulmuş meyvelerde lif, potasyum ve antioksidan bulunması nedeniyle kalbin ana korunması ve sağlığına yol açtığı bulunmuştur. B6 vitamini homosistein düzeylerinin yükseltilmesini önler ve böylece kalp krizini önler.

Tebriz Erik Buhara Tew İhracatçısı

Tebriz Erik Buhara Tew İhracatçısı Aloe Buhara İran'da İsfahan, Batı Azarbaijan, Doğu Azarbaijan, Horasan Razavi, Kuzey Horasan ve Güney Horasan gibi çeşitli illerde üretilmektedir. Bu ürünün farklı ülkelere ihracatı. Bu ürünün ihracat örneklerinden biri de Tebriz'in eşsiz bir kaliteye sahip taze erik buharası.İran'dan Buhara erik ithal eden ülkeler arasında Bangladeş, Han, BAE, Irak ve Pakistan yer alıyor. İhraç edilen ürünlerin kalitesi her ülkenin ihtiyaçlarına ve taleplerine göre değişir, böylece ürün Abd'ye ihracat için birinci sınıf olmalıdır, Pakistan ve Hindistan gibi ülkeler birinci sınıf ürünler sipariş etmez.Kompleks, ihraç edilen erik buharasını ülke içinde ihracatçı olarak diğer ülkelere satma onuruna sahiptir. Bu komplekste bu ürünün satışı toplu olarak. Bu nedenle, bu siteden satın almak isteyen kişi veya koleksiyonların mevcut iletişim kanallarını kullanarak bizimle iletişime geçmeleri ve istedikleri ürünün miktarını sipariş etmeleri gerekmektedir. 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید