مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

Genellikle ucuz kuru üzüm satmak

آنچه در این مقاله می خوانید...

Çeşitli kuru üzümlere girişEn Ucuz Kuru Üzüm İhracatçısı

Ucuz kurutulmuş kuru üzüm farklı türleri ve formları sunulmaktadır ve birçok fanlar var, bu tatlı bir tat ve yüksek özelliklere sahip kurutulmuş meyve ailesinin bir gıda ve aynı zamanda makul fiyatlarla satılan ve birçok alıcı vardır farklı mevsimlerde müşteri için kullanılabilir.

Genellikle ucuz kuru üzüm satmak

Çeşitli kuru üzümlere giriş

Çeşitli kuru üzümlere giriş Kuru üzüm, her biri gibi farklı renk ve boyutlarda olan farklı türleri vardır:

  • Altın kuru üzüm veya kükürt: Üç dakikadan kısa bir süre alkali çözeltiye yerleştirilen çekirdeksiz üzümlerden yapılır ve kümeleri yıkadıktan sonra soğuk suya koyup durulayın, sonra üzümü güneşten 8 saat dışarı koyun ve kuruması için kükürt dumanı tütsüye koyun. Üretilen bu kuru üzüm altın bir renge sahiptir.
  • Güneş kurusu: Kimyasallar olmadan ve güneş ışığında kurutulur ve kahverengi bir renge sahiptir, bu durumda üzümler 20 gün güneşe yerleştirilir ve kurutma sırasında kümeler her iki tarafı tamamen kurumaya döner, bu kuru üzüm doğal, sağlıklı, organiktir.
  • Kuru üzüm: Üzüm kurulamak için ülkenin sarımsak soğuk alanlarda daha az sürede kuruması için potasyum karbonat veya yeşil yağ ekleyin ve renk kahverengi parlak sarı, bu kuru üzüm yağlı ve yarı parlak ve yeşil yağ yumuşak tutar.
  • Güneş gölge kuru üzüm: Bu tür kuru üzüm gölgede kurutulur ve bu nedenle 60 güne kadar odada kümeler asılı ve kuru zamanda yeşil, organik ve sağlıklı bir renge sahiptir ve temiz bir kuru üzüm elde edilir.

En Ucuz Kuru Üzüm İhracatçısı

En Ucuz Kuru Üzüm İhracatçısı En ucuz kuru üzüm ihracat şirketi piyasada aktif ve pazarlama ve dış pazarlarda bu ürünü temin.

Premium kuru üzüm sıcak ve kuru bir doğaya sahiptir ve antioksidanlar, poli tam, potasyum, demir, kalsiyum, magnezyum, fosfor, bor, riboflavin, niasin, tiamin, C vitamini, 6b, K, vb açısından zengindir. Bu kurutulmuş meyve tatlı ve sebze salataları, meyve salataları, tatlılar, kek, kurabiye, pirinç ve çeşitli hazırlanması hazırlanmasında … Kullanılan.

Buna ek olarak, kuru üzüm de fındık kullanılan ve şeker hastalığı olan insanlar için yararlı ve aynı zamanda endüstriyel aperatifler için bir alternatif olarak kullanılır, çünkü çay ile şeker yerine kullanılabilir aperatifler türüdür.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید