مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

Kuru Kayısı Qaisi Zar Oyuncu

آنچه در این مقاله می خوانید...

Kuru Kayısı Ticsi Üretim SüreciKuru kayısı tiksi doğrudan dağılımı

Kuru kayısı tikleri lezzetli renk ve tadı nedeniyle küçükten büyüğe birçok fanlar buldu en popüler kurutulmuş meyveler biridir, bu nedenle üretim ve dağıtım ülke çapında artmıştır.

Kuru kayısı dağıtıcısı olarak bu sitedeki faaliyetlerimiz farklı yerlerde satışların genişlemesine yol açmış ve çok yüksek ürünleri uygun fiyatlarla dağıtarak birçok müşteriyi cezbetmeyi başardık.

Kuru Kayısı Qaisi Zar Oyuncu

Kuru Kayısı Ticsi Üretim Süreci

Kuru Kayısı Ticsi Üretim Süreci Geçmişte, farklı meyve kurutma yaygın olmuştur ve onların raf ömrünü artırmak için bunu yaptık ve bu kurutulmuş meyvelerden biri de biz kuru kayısı tikleri üretme süreci aşina yapmak için gidiyoruz popüler kayısı vardır.

Qaisi iki yöntemle kurutma işlemleri gerçekleştirmek kuru kayısı başka bir isim ve eski yöntemi güneş ışığına karşı meyve koymaktır, hangi tikler rengi koyu olur ve görünümünü kaybeder.

Bu nedenle, füme kayısı yöntemi olan yeni bir yöntem geliştirdik ve yaygın olarak kurumeyve büyük hacimlerde kullanılır.

Bunu yapmak için kayısıların öncelikle sağlıklı hattie'nin harap meyvelerden ayrılması ve kaba örneklerin küçük meyvelerden ayrılması gerekir.

Genel olarak tik üretmek için et kayısısının kullanılması ve meyvelerin çekirdeği ayırmak için iki bölüme ayrıldığı unutulmamalıdır.

Bir sonraki adımda, yarıya kayısı baş denilen kaplar üzerine yerleştirilir ve bunların iç kısmı ileride olduğu unutulmamalıdır.

Kayısı tiklerinin hazırlanmasında çok önemli olan bir sonraki adım, başı sülfürü standart ve gerekli bir seviyeye yaktığı dumanhane adı verilen odalara yerleştirmek ve bu da kayısıların renk değiştirmeden depolanma süresini artıracak ve hızlı bir şekilde kurutacaktır.

Duman sonra bir sonraki adım tamamen kuru ve yapışkan durumunu kaybetmek için güneşin önünde yemekleri koymak için, ve nihayet onlar preslenir ve ahşaptan yapılmış çarşaflar tarafından paketlenmiş hazır.

Kuru kayısı tiksi doğrudan dağılımı

Kuru kayısı tiksi doğrudan dağılımı Kuru kayısı tiklerinin üretimi farklı kişiler tarafından yapılmaktadır, her biri doğrudan veya dolaylı olarak piyasada dağıtAn, bu da müşterilerin kayısı tiklerinin dağıtımını aracı ve aracı olmadan daha makul ve orijinal bir fiyata satın almaları için en uygun fırsattır.

Online mağazamızda, biz de ürün kalitesi garantisi ile kuru kayısı doğrudan dağıtım sunuyoruz ve çok istisnai fiyatlarla müşterilerimize ürünlerimizi sunuyoruz.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه خشکبار قائم شما را به خرید بهترین محصولات خشکبار شامل آلبالو و زردآلوی خشک شده، کشمش و سیب دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید